ALATURI DE TINE 24/7    office@vacantepeinsule.ro     0726 252 997   

ALATURI DE TINE 24/7    office@vacantepeinsule.ro 

0726 252 997   

De ce noi?

103 Vacante pe insule s-a nascut dintr-un vis frumos, in timpul facultatii, cand strabateam tara in lung si-n lat, invatand ca “a calatori” este cel mai de pret dar pe care il poti face.

Pe vremea aceea, eram cativa tineri visatori, din grupa 103 a facultatii de Geografia Turismului, cu totii invatam, calatoream si planuiam sa aducem zambete pe chipurile turistilor.

Anii au trecut, am acumulat experienta, am descoperit din tainele turismului si am hotarat sa impartasim cu voi aceste daruri minunate.

Anii Trecuti

Avem atat de multe povesti si experiente pe care unii doar le viseaza. De-a lungul timpului, am reusit sa ne facem prieteni de toate varstele si sa impartasim bucuria pe zambetul dumneavoastra. Multumim!
In 2010 terminam studiile in cadrul Facultatii de Turism si ne pregatim pentru o noua aventura. Cea de a aduce bucurie pe zambetul clientilor nostri, care ulterior ne devin prieteni.
In 2012 obtinem Brevetul de Turism si toate autorizatiile necesare pentru a ne desfasura activitatea. Punem la punct ultimele detalii si ne apucam de treaba!
In 2015 infiintam o noua identitate pentru serviciile oferite, mai exact “Vacantepeinsule.ro”, un site prin intermediul caruia va punem la dispozitie cele mai noi oferte si pachete.
In 2019 refacem prezenta noastra online si suplimentam pachetele cu noi destinatii de vis. Tintim dezvoltarea continua si un portofoliu cat mai mare de clienti dornici de aventuri. 

2010
2012
2015
2019

De ce sa calatoresti cu noi?

– suntem 100 % dedicati in ceea ce facem

– nu vom recomanda niciodata o vacanta pe care noi nu am experimenta-o

– prin munca multa si know-how vom gasi cele mai bune variante pentru fiecare

De ce sa alegi o vacanta pe insule?

– fiecare insula este complexa, dar unica in felul ei: vei descoperi plaje superbe, vei explora orase antice si vei admira peisaje naturale fascinante

– poti calatori tot timpul anului si te poti bucura de soare chiar si in decembrie

Pareri

O mica pare din parerile clientilor

Vacanta ca-n filme doar cu Vacante pe Insule! Am ales sa hoinarim 16 zile prin Thailanda si Singapore.

Otilia

Tocmai am revenit din Gran Canaria. O experienta incredibila iar voi sunteti dovada clara a faptului ca oamenii inimosi si dedicati

Dan

Inca un concediu de vis doar cu Vacante pe Insule, de data aceasta Costa Brava – lloret del Mar. Multumim din inima pentru toata implicarea pe care ne-ati oferit-o de fiecare data! Jos palaria!😘😘

Deca Anca