Insula care nu doarme niciodata, capitala europeana a distractiei Ibiza are cu ce mandri: plaje incantatoare, scaldate de apele limpezi ale Mediteranei, o cetate istorica deosebit de bine conservata, o viata de noapte piperata cu baruri si cluburi de top.

 

Orasul Ibiza

Este într-adevăr cea mai fascinantă parte a insulei, atat pet imp de zi cat sip e timp de noapte. Aici veți vedea, în cele mai vii culori, o concetratie fascinanta a tuturor atractiilor de pe insula.

Pe timp de zi, puteti vizita spectaculosul Dalt Vila, o cetate antica strabatatuta de alei pavate si presarata cu restaurante romantice, puteti admira cele mai luxoase yachturi care ancoreaza in portul localitatii sau va puteti relax ape una dintre plajele statiunilor care deservesc orasul: Playa d’en Bossa, Figueretas si Talamanca.

Pe timp de noapte, orasul se transforma intr-o cetate a distractiei, aici gasindu-se unele dintre cele mai fascinante cluburi din lume.

 

Playa d’en Bossa

Este cel mai popular resort din Ibiza, datorita faimoaselor cluburi de aici, dar si a celei mai lungi plaje de pe insula, o plaja cu nisip fin, presarata cu sezlonguri si umbrele, baldachine, baruri si terase. Aici se afla si supercluburile Space and Ushuaia, doua dintre cele mai cautate atractii din Ibiza, dar si Bora Bora, locul unde poti dansa chiar pe nisip

 

Talamanca

Localizata in nordul capitalei Ibiza, la doar 15 minute de mers pe jos de port, Talamanca ofera un aer linistit, cu o atmosfera idilica. Plaja de aici, lunga si larga, cu nisip alb si fin este scaldata de ape cristaline, perfecte pentru un inot relaxant.

 

Figueretas

La doar 5 minute de mers pe jos de capitala se afla o alta statiune populara si cautate de multi turisti. Figueretas se mandreste cu o promenade lunga, presarata cu palmieri, nisipuri aurii si privelisti superbe asupa Mediteranei. Dupa amiaza, cand soarele se mai domoleste iar marea inca isi reflecta stralucirea, pe promenade isi fac aparatia standuri de artizani, creand astfel o atmosfera boema.

 

San Antonio

Aflata in partea vestica a insulei statiunea San Antonio este o alegere potrivita pentru turistii de toate varstele. Resortul este dominat de o promenade lunga, presarata cu palmieri inalti, care inconjoara vechiul port “Portus Magnus”, unul dintre cele mai frumoase porturi naturale din Europa.

 

Santa Eulalia

Pentru aceia care prefera o vacanta linistita, Santa Eulalia este locul perfect. De-a lungul plajelor cu nisip fin se intinde o promenade presarata de palmieri, gradini in miniature si fantani arteziene. In sudul statiunii se afla plaja Mariners’s Beach, unde singurul rau din Baleare se varsa in ocean.

 

Es Cana

O mica dar prietenoasa statiune, Es Cana reflecta o atmosfera boema, cu plaje romantice, un mic port cu barci pescaresti, bazaruri si targuri hippy.


0.892s