Soare, plaje superbe cu nisip fin si apa turcoaz care inconjoara intreaga regiune sunt doar cateva dintre lucrurile frumoase care te asteapta. Pe langa acestea mai trebuie sa adaugam obiectivele turistice importante, viata de noapte activa din marile orase si statiuni precum si reteaua hoteliera ce respecta cele mai inalte standarde.

Nicosia

Capitala Ciprului, Nicosia se afla chiar in centrul insulei, fiind inconjurata de o fortareata din secolul al XVI-lea. Orasul vechi este superb, cu stradute inguste, case istorice, muzee, biserici antice si cladiri medievale

Limassol

A doua asezare ca marime din Cipru, Limassol este un oras cosmopolit, potrivit pentru o vacanta in familie.

Larnaca

Cu o promenada inconjurata de palmieri, Larnaca este al treilea mare oras al insulei, fiind o statiunea incantatoare, cu o varietate de hoteluri, restaurante si terase. Pe langa plajele superbe, statiunea se mandreste cu un port pitoresc si cu un fort medieval.

Protaras

Statiunea de pe coasta vestica a insulei ascunde unele dintre cele mai frumoase plaje din Cipru, cu nisip auriu, scaldat de apele turcoaz ale Mediteranei. Este o statiune potrivita atat pentru tineri, cat si pentru familiile cu copii.

 


0.969s