Cand si cum vizitam Thailanda?

Cand si cum vizitam Thailanda?

Odata cu venirea toamnei, daca sunteti in cautarea unei destinatii exotice, trebuie neaparat sa luati in calcul Thailanda. Dintre destinatiile asiatice, Thailanda este cea mai complexa din punct de vedere al atractiilor turistice, dar si cea mai accesibila ca pret. Daca va ganditi sa o vizitati in viitorul apropiat, iata ce trebuie sa stiti:

Cand se vizitati: din noiembrie pana in mai este sezonul secetos, asadar aceasta este cea mai buna perioada pentru a vizita Thailanda

Cum sa vizitati: atunci cand alegeti zborul catre Thailanda, luati in calcul distanta mare si timpul petrecut in zbor. Alegeti un zbor cu o singura escala, care sa nu depaseasca 4 ore. Evitati escalele in orase pentru care se solicita viza (Moscova de exemplu), care vor ridica pretul biletului intr-un final.

Ce sa vizitati: avand in vedere ca ati strabatut asa mult drum, merita sa vizitati cat mai mult posibil. Daca nu, cel putin capitala Bangkok si o zona cu plaje exotice.

Bangkok + Pattaya - este varianta cea mai ieftina de sejur, intrucat presupune un singur zbor dus intors pana la Bangkok, iar de acolo se poate ajunge foarte usor in zona Pattaya. Partea mai putin buna este ca aceasta zona litorala este una dintre cele mai putin reprezentative pentru Thailanda. Plajele de aici nu sunt la fel de frumoase, iar apa nu este la fel de limpede.

Bangkok + Phuket - este cea mai buna varianta raport calitate pret. Presupune un zbor Bucuresti-Bangkok si retur Phuket - Bucuresti, plus un zbor intern care leaga capitala Bangkok de peninsuna Phuket. Puteti petrece 2-3 nopti in Bangkok, dupa care puteti pleca catre una dintre cele mai frumoase zone litorale din Thailanda. Daca aveti timp si bani, din Phuket se ajunge si pe insula Phi Phi, faimoasa datorita peisajelor superbe, dar si a faptului ca aici a filmat Leonardo Di Caprio superba pelicula "The Beach".

Vezi aici ofertele pentru Bangkok si Phuket

Phuket - este varianta potrivita daca vreti sa vizitati Thailanda doar pentru plaja si nu aveti de gand sa faceti si un scurt popas si in capitala. Sfatul nostru este sa alegeti un hotel de minim 4 stele, cu mic dejun. Cazarea este ieftina in Thailanda, asadar diferenta intre 3 si 4 stele nu este foarte mare si mereu vor merita cateva zeci de euro platite in plus. In ceea ce priveste mancarea, aceasta este ieftina si variata, rareori fiind indicat sa alegeti demipensiune sau allinclusive.

Vrei sa vizitezi Phuket? Vezi ofertele pentru vacanta Phuket.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code
0.029s