Despre regimul de masa la hoteluri

Posted by
Ai vazut in descrierea ofertelor diverse aprevieri ale regimurilor de masa? Iata ce inseamna!

Cand si cum vizitam Thailanda?

Posted by
Odata cu venirea toamnei, daca sunteti in cautarea unei destinatii exotice, trebuie neaparat sa luati in calcul Thailanda. Dintre destinatiile asiatice, Thailanda este cea mai complexa din punct de vedere al atractiilor turstice, dar si cea mai accesibila ca pret. Daca va ganditi sa o vizitati in viitorul apropiat, iata ce trebuie sa stiti.

5 alternative accesibile la litoralul romanesc

Posted by
Ati mers an de an in vacanta pe litoralul romanesc ... uneori ati ramas dezamagiti ... alteori v-ati plictisit....sau pur si simplu doriti sa vedeti ceva nou. De aceea, am alcatuit un top al celor mai accesibile alternative la litoralul romanesc.

Ce insule vizitam in sezonul rece - partea II

Posted by
Vorbeam intr-un articol precedent despre destinatiile europene unde avem cele mai mari sanse sa prindem numai cer senin. In episodul de astazi va vom scrie cateva destinatii exotice care merita vizitate incepand cu luna noiembrie si pana in martie-aprilie.

Ce insule vizitam in sezonul rece - partea I

Posted by
Ne place sau nu, anotimpul preferat de majoritatea romanilor s-a sfarsit, lasand in urma lui o toamna capricioasa, cu vreme schimbatoare si ploi. Deoarece unul dintre avantajele unei vacante pe insule il constituie lipsa sezonalitatii, va prezentam in continuare insulele care pot fi vizitate din septembrie pana in martie .
0.852s